facebook pixel

 

ЛИЧНИ ДАННИ И БИСКВИТКИ

Изявление за конфиденциалност

Защитата на Вашите лични данни е важна за нас. Ние оценяваме оказаното ни доверие и следваме произтичащите от това ангажименти да пазим неприкосновеността на предоставената ни от Вас лична информация. Настоящият документ, който подлежи на периодични актуализации, описва как използваме и обработваме личната Ви информация. Тук също ще намерите информация как да се свържете с нас, ако имате въпроси относно защитата на личните Ви данни.

Посредством този уеб сайт ние от Хилс БГ Мениджмънт  ЕООД и в частност Спа Хотел Винярдс (,,хотела,,) предоставяме онлайн платформа, чрез която рекламираме своите услуги и чрез която посетителите на сайта могат да извършват резервации или да получат информация за хотела и предлаганите услуги.

 

Поверителност

Каква лична информация се използва от www.vineyards-resort.com?

Когато правите резервация, ще бъдете попитани за Вашето име, телефонен номер, имейл адрес, имената на гостите, пътуващи с Вас и какви предпочитания за престоя си имате.

Можем да получим информация за Вас и когато използвате някои от услугите на социалните мрежи.

 

Защо www.vineyards-resort.com събира, използва и споделя Вашата лична информация?

 

Резервации: На първо място, ние използваме Вашата лична информация, за да можем да осъществим Вашата резервация и да получим всички данни, които са необходими за това. Когато ни предоставяте информация, предоставяте възможност на отдел "Връзка с клиенти" да Ви окаже помощ, когато такава Ви е необходима - включително в това да намерите подходящата за Вас услуга и всичко друго, свързано с резервацията Ви.

 

Отзиви от гости: Възможно е да използваме Вашата информация за контакти, за да Ви поканим да напишете отзив след престоя си. Това помага на другите пътуващи да получат информация за хотела и изберат услугата, която най-добре отговаря на техните нужди.

 

Маркетингови дейности: Възможно е да използваме личните Ви данни и за маркетингови дейности, позволени от закона. Например: Когато направите резервация, можем да използваме данните за контакт

с Вас, за да Ви изпратим новини или информация за подобни продукти или услуги, свързани с туризма. Освен това, нашите потребители получават по имейл редовен бюлетин. По всяко време можете да се откажете от този тип съобщения или да прекратите абонамента си за тях.

Когато вярваме, че определено предложение може да е от интерес за Вас, е възможно да решим да Ви се обадим по телефона.

 

Друга комуникация: В други случаи можем да се свържем с Вас по имейл, по пощата, по телефона или с sms, в зависимост от това какви данни за контакт решите да споделите с нас. Това може да стане по няколко причини:

Възможно е да възникне необходимост да отговорим на или да обработим Ваша заявка.

Ако не сте завършили процеса по резервация, можем да Ви изпратим имейл с припомняне да го сторите. Когато използвате нашите услуги, е възможно да Ви изпратим анкета или покана да оставите отзив за опита Ви с www.vineyards-resort.com

Възможно е да Ви изпратим допълнителна информация относно Вашата резервация, като например как да се свържетe с нас, ако имате нужда от съдействие, докато сте на път, или резюме на предишните Ви резервации с www.vineyards-resort.com

 

Разследване и превенция на измамите: Възможно е да използваме личните Ви данни с цел разследване и превенция на измамите и други незаконосъобразни или нежелателни действия.

 

Как www.vineyards-resort.com  използва социалните мрежи?

Ние използваме социалните мрежи с цел, за да популяризираме услугите, които предлагаме чрез нашия сайт. Например на сайта на www.vineyards-resort.com  има интегрирани плъгини за социалните мрежи. Когато натиснете един от бутоните и влезете в своя акаунт в съответната социална мрежа, с доставчика на социалната мрежа се споделя информация, която може да се покаже във Вашия профил и да бъде споделена с други.

Освен тези бутони, www.vineyards-resort.com  използа социалните мрежи, като поддържа собствени акаунти на няколко от тях и предлага приложения за социални мрежи. Тези услуги ви позволяват да споделяте информация с www.vineyards-resort.com

 

Как www.vineyards-resort.com  споделя Вашите данни с трети лица?

При някои обстоятелства е възможно да споделим Вашите данни с трети лица,които са пряко свързани с Вашата резервация.

 

Виртуалния постерминал за разплащане при резервация: За да завършите Вашата резервация, ние Ви прехвърляме към Виртуалния постерминал за разплащане, където Вие въвеждате Вашите финансови данни, както и друга необходима информация за извършване на плащането. Това включва информация като Вашето име, данните Ви за контакт, имената на гостите, пътуващи с Вас и предпочитанията, които сте посочили при създаването на резервацията. За опазването на тази информация, която сте въвели сами, Спа Хотел Винярдс не носи никаква отговорност и не може да бъде подвеждан под такава, поради причината че въвеждайки  данните, Вие се съгласявате с условията на Виртуалния постерминал на Банка Райфайзен.

 

Компетентните органи: Възможно е да споделим Ваши лични данни с правителствените или разследващите органи, ако такова е изискването на закона (или която и да било друга законова разпоредба). Тези законови изисквания включват съдебни решения, призовки и заповеди, произтичащи от съдебни процеси и криминални разследвания. Възможно е да разкрием Ваши лични данни, ако това е неизбежно необходимо с цел превенция, разкриване или законово преследване на криминални престъпления.

 

Как www.vineyards-resort.com използва отзивите от гости и останалата информация, свързана с дестинациите, която споделяте с нас?

След престоя си при нас, ще получите покана да оставите отзив, в която може да има въпроси относно избраната от Вас услуга, качеството на предоставената услуга, околността, дестинацията. Ако не желаете личното Ви име да се показва, можете да оставите отзива с псевдоним (какъвто можете да изберете от потребителските си настройки). Целта на това е да се информират другите пътуващи относно качеството на услугите предлагани от Спа Хотел Винярдс

 

Сигурност

Какви процедури по сигурността използва

www.vineyards-resort.com за гарантиране на личните ви данни?

В съответствие с българското законодателство за защита на личните данни, ние спазваме всички разумни процедури за предотвратяване на неоторизирания достъп и неправилната употреба на личните данни.

Ние използваме разумни работни системи и процедури в защита на личните данни, които ни предоставяте. Освен това използваме процедури за сигурност и технически и физически ограничения на достъпа и използването на лична информация на нашите сървъри. Само оторизиран персонал има достъп до личната информация в процеса на работата си.

Ние от www.vineyards-resort.com не носим отговорност за сигурността на данните на Вашата кредитна карта. Отговорност за това носи единствено Банка Райфайзен  чрез предоставения постерминал за разплащане.

 

Деца

Услугите на www.vineyards-resort.com не са насочени към деца под 18 години. Използването на нашите услуги е позволено само с изричното съгласие на родител или настойник. Когато получаваме информация от дете под 18 години, ние си запазваме правото да я изтрием.

Ние не носим отговорност за информация предоставена от дете под 18 год. и не бихме могли да ограничим използването на нашия уеб сайт от лица под 18 год.

 

Кой отговаря за обработката на личните данни на сайта на www.vineyards-resort.com и мобилните приложения?

Хилс БГ Мениджмънт ЕООД и в частност

www.vineyards-resort.com  контролира обработката на личните Ви данни. Хилс БГ Мениджмънт ЕООД е частно дружество с ограничена отговорност, учредено съгласно законите на България  и се намира на следния адрес: 8210 Kаблешково, България, к-с Виянрдс.цграда 2, Траминер 3,вх.1,ет.4

 

 

twitteryoutubeinstagram

 

Vineyards Resort

Aheloy Pomorie

Reservierungen / Marketing:                                     +359 882 425 054

office@vineyards-resort.com

Google Maps Location

vineyards  

Wir verstehen die Feinheiten der Gastfreundlichkeit und Luxus. Schwelgen Sie im Luxus und unübertroffenen Komfort. Wir haben immer die beste Lösung für Sie und bei uns ist die erstklassige Bedienung eine Norm und keine Ausnahme. Wir bieten Ihnen die besten Voraussetzungen für einen entspannenden Urlaub, Familienwochenende, romantische Erlebnisse oder geschäftliche Veranstaltungen.